marți, 5 februarie 2019

Logic!

A-i asculta pe bravii noștri politicieni care sunt la putere, dar asaltați de statul paralel din toate părțile, este un exercițiu de contorsionism logic, de absurd ridicat la rang de cugetare adâncă!

Astfel, ultima „dudă” pe care am auzit-o a fost propunerea de a se lua din bugetele serviciilor pentru un program de sănătate pentru copii! Trecând peste faptul că acel program numit de geniul Carpaților este nerecomandat de Organizația mondială a sănătății, motivația absurdă enunțată a fost că și sănătatea copiilor ține de siguranța națională!

Bun, păi atunci ar trebui să propunem ca:
- autostrăzile și reabilitarea căilor ferate să fie făcute din bugetul serviciilor, pentru că evident țin de siguranța națională;
- salariile profesorilor și medicilor să fie plătite din bugetul serviciilor, pentru că educația și sănătatea sunt probleme de siguranță națională;
- poliția și armata - clar ca lumina zilei - ar trebui plătite de servicii, pentru că ele asigură siguranța națională!
- pensiile (impropriu numite așa, în absența unui fond de pensii) - în lipsa lor ar fi în pericol liniștea socială, deci siguranța națională. Deci să treacă și ele la servicii.

Așadar, se pare că ar trebui dat tot bugetul României serviciilor, pentru ca apoi ele să realizeze cheltuielile - care toate țin de siguranța națională, nu?!

Este groaznic faptul că unii chiar se uită în plombele ăstora când debitează astfel de inepții!

Niciun comentariu: