luni, 21 august 2023

Putregai

Încă un eșec al acestui stat în descompunere!

După știrea despre tragedia de pe litoral, accidentul în care au murit doi oameni și alți trei au fost răniți de un „băiețaș” de 19 ani care consumase droguri (de mai multe feluri), aflăm că DIICOT a renunțat acum câteva luni la un proces împotriva lui, după ce fusese prins cu droguri de mare risc asupra sa.

Incredibil, nu?! Și, bineînțeles, asta s-a întâmplat fără intervenția părinților lui și conexiunilor lor, care îi și dădeau bani acestei creaturi pentru mașini de fițe și droguri! Doar așa, că părea băiat cuminte.

Statul este putred și corupția ucide la propriu! Direct și clar, în acest caz. Dar și prin precedentele de beizadele scăpate basma curată, prin lipsa centrelor de dezintoxicare pentru adolescenți și tineri (pentru că drogurile sunt o problemă serioasă în toată lumea), prin mizeria unei societăți care nu mai are valori adevărate.

Editare ulterioară: Realitatea este și mai urâtă! Oprit cu două ore înainte de accident de poliție în urma unei reclamații făcute de un alt participant la trafic pentru conducerea imprudentă, cu droguri găsite în mașină, polițiștii l-au testat doar de alcool și i-au dat drumul. I-au dat cale liberă la omor, cu alte cuvinte... Vedem zilnic șoferi nebuni sau beți/drogați care conduc aiurea, deseori în mașini puternice și scumpe - cumva ei scapă „miraculos” de camerele video, de filtrele poliției...

Niciun comentariu: