sâmbătă, 16 octombrie 2010

Stimulente

Am auzit în ultimele zile de sute de ori cuvântul ăsta, sunt sictirit la maxim de toată discuţia sterilă în jurul lui... Stimulentele date angajaţilor sistemului fiscal erau de fapt salariul, reprezentau 60-70% din venituri pe care le duceau astfel la un nivel decent. Se discută ore în şir despre criterii de competenţă, performanţă etc. când adevărul este foarte simplu: trebuie ca salariul să fie unul care să permită un trai decent, apoi se pot aplica nişte criterii de performanţă pentru acordarea de stimulente şi nişte criterii pentru penalizări.

Dar mi se pare extraordinară stupiditatea reprezentanţilor sistemului de administraţie fiscală, afişată în ultimele zile în discuţiile televizate... Incredibil, aceşti oameni care habar n-au nici măcar aritmetică învârt banii ţării!!!

Un comentariu:

Mircea spunea...

Ai perfecta dreptate! Fisc-ul este de departe cea mai cretina insitutie din Romania! Am primit somatie acuma vreo cativa ani pentru ca eram "dator" statului cu suma de 2 (doi) ron!!!
Si acuma sa ne gandim putin: coala format A4 costa niste bani, plicul asemenea, serviciile postale si mai mult. Si atunci? Ce se intampla cu tara asta?!