marți, 21 mai 2019

Nedumeriri

Domnișorelnic, cineva comunică presei că doar după europarlamentare ne va dezvălui dacă va candida la „cea mai înaltă funcție în stat”! Să mori de râs, nu alta... Iar alt potențial pretendent de la aceeași dubioasă alianță spune că vor discuta serios cu partenerii cine va candida.

Nu vă mai obosiți, stimabililor, știm prea bine ce țintește fiecare! Și că la cât ați golit de atribuții funcția de președinte, nu mai e atractivă pentru cine vrea adevărata putere...

Întrebarea este dacă până la alegerile prezidențiale va apărea totuși vreo alternativă viabilă la ăștia care știm deja că vor candida...

Iar ieri televiziunile (de toate culorile) ne-au intoxicat cu descălecarea fosforescentului din Madagascar pe Otopeni și cu așteptarea chinuitoare la poarta Rahovei... Fraților, ați înnebunit?! Ăsta e subiect de ore întregi de transmisie în direct?! Că a fost extrădat un infractor și adus în țară?... Merită poate 10 secunde pe an, așa, să ne anunțe la știri cam cât a mai recuperat statul din cele 120 de milioane.
Chiar sunt curios dacă îi ia mai mult de-o lună să-și anuleze pedeapsa - e foarte posibil să scape „la pachet” cu daddy. Surprize, surprize, dar după 26 mai of course, ca să vadă și judecătorii încotro suflă vântul.

Serios acum, ieșim și noi la vot de data asta, sau suntem iar o mămăligă moale?...

Niciun comentariu: