vineri, 5 decembrie 2008

Du-te!

Oare cât mai are de gând să ne chinuie cu prezenţa lui puturoasă Moliceanul ăsta?... Oare nu-şi dă seama că e penibil? S-a gândit acum, după ce partidul lui a ieşit cam şifonat din alegeri, să mai facă un ultim dar poporului român: să mărească taxa auto pentru maşinile second. Asta după ce a ţinut cu dinţii de taxa iniţială, din cauza căreia România a fost criticată de UE şi în condiţiile în care vânzările Dacia nu pot fi o justificare (vânzările în România au crescut în ultimul an, iar cele externe oricum nu pot fi compensate de piaţa internă).

Oare dobitocul a auzit de noţiunea de ”conflict de interese”? Da, oamenii nu aduc Citroen-uri Euro 2 din vest pentru că există mult mai puţine astfel de maşini încă în stare bună în comparaţie cu Volkswagen de exemplu. Şi? Trebuie penalizaţi din cauza asta? Crede oare că îşi vor cumpăra oamenii ăştia Citroen-uri noi, să le facă praf prin gropile patriei, viitoare autostrăzi în secolele XXII-XXIII?

Asta era soluţia la criza actuală, în opinia cretinului: taxa auto! Asta îi durea pe românii care mor de foame, pe pensionari etc. Noroc cu el că a salvat, încă o dată, patria care-l iubeşte atât de mult! Şi-a mai dat, mascat atât cât a putut un imbecil ca el, încă o subvenţie (prin programul Rabla).

Culmea e că acest papiţoi pupincurist a stat 4 ani prim-ministru, pupând dosul cui a fost nevoie ca să-şi păstreze scaunul. Acum, PSD-ul preferă însă o alianţă cu PDL-ul, pentru că bunicuţa e vulpe bătrână şi ştie că pe curve şi trădători nu te poţi baza...

Adio, Tăricene! Să mai auzim de tine doar când ajungi după gratii, acolo unde ţi-e locul!

Niciun comentariu: