vineri, 22 august 2008

Domnule Profesor,

ştiţi desigur că nivelul învăţământului românesc scade continuu, de prea multă vreme. Nu este un fenomen unic în Europa, scăderi sunt în majoritatea statelor, din cauza politicilor şi a politicienilor.

Guvernanţii nu au ca „prioritate zero” învăţământul, ei au ca prioritate crearea unei mase omogene de oameni îndobitociţi, needucaţi, fără opinie. Aceasta le-ar asigura o guvernare liniştită şi după bunul plac, în interes personal.

Zeci de mii de elevi termină anual liceul fără a şti bine să scrie şi să citească. Pe unii dintre aceştia i-aţi ajutat şi dumneavoastră, dându-le note peste merite, de milă sau de frică (de conducere, de părinţi, de colegi). Aceasta scade nivelul învăţământului şi respectul societăţii în general pentru dumneavoastră şi pentru şcoală.

Avem nevoie de oameni pregătiţi şi de respect pentru educaţie. Este singura cale prin care se pot realiza, în viitor, schimbările sociale şi economice de care avem nevoie!

Daţi note corecte, chiar dacă asta înseamnă să aveţi peste 50% corigenţi! Comunicaţi, aveţi internetul la îndemână! În acest fel vă puteţi coordona acţiunile şi trece peste frică, pentru că unirea naşte puterea!

Societatea are nevoie de dumneavostră şi de o educaţie adevărată. Are nevoie să fiţi puternic şi independent, să creaţi Oameni, nu cârpe!

Niciun comentariu: